Sportime

Κροβίνοβιτς: Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, υπογράφει στη Νότιγχαμ

Βασίλης Μπαντής 1 λεπτά ανάγνωσης
Κροβίνοβιτς: Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, υπογράφει στη Νότιγχαμ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Φιλίπ Κροβινόβιτς αναμένεται να ενταχθεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το τέλος της σεζόν, με το όνομά του να έχει ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροβίνοβιτς μετακινήθηκε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Μπρομ τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record» ο 25χρονος άσος βρίσκεται μία «ανάσα» από την μεταγραφή του στη Νότιγχαμ, ως δανεικός. Μάλιστα, στο συμβόλαιό του θα υπάρξει και ρήτρα απόκτησής του.

Η Μπενφίκα αναμένεται να καλύψει και μέρος του συμβολαίου του ταλαντούχου κεντρικού μέσου. Ο ποιοτικός Κροάτης ακούστηκε έντονα και για την Χάιντουκ, αλλά τα σενάρια τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν και στις επιλογές του ΠΑΟΚ για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Πρόταση από Κύπρο για Μπίσεσβαρ!

Επίσης σε κατηγορίες: Διεθνή ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βασίλης Μπαντής

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα