×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λέστερ: Βάζουν πλάτη οι παίκτες για να πληρωθεί το προσωπικό


Κώστας Παπαδόπουλος

Λέστερ: Βάζουν πλάτη οι παίκτες για να πληρωθεί το προσωπικό


Η μία μετά την άλλη οι ομάδες της Premier League έχουν αρχίσει τις επαφές με τους παίκτες. Στη Λέστερ τα πάντα ξεκαθάρισαν πολύ γρήγορα. 

Οι παίκτες από μόνοι τους ζήτησαν να βάλουν πλάτη προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με το προσωπικό. Υπάρχουν και σε άλλες ομάδες ποδοσφαιριστές που δέχτηκαν μείωση των αποδοχών τους ώστε να μη βγουν σε αναστολή οι υπάλληλοι και να πληρωθούν χωρίς καμία περικοπή έως το φινάλε της σεζόν.

Οι παίκτες της Λέστερ αποφάσισαν «να δώσουν κάτι» για να διασφαλιστεί η ομαλότητα όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου. Μπροστά βγήκαν οι παλιοσειρές Γουές Μόργκαν, Κρίστιαν Φουκς, Κάσπερ Σμάιχελ και Τζέιμι Βάρντι, οι οποίοι είχαν συνομιλία με την εκτελεστική διευθύντρια του κλαμπ, Σούζαν Γουίλαν, τον προπονητή Μπρένταν Ρότζερς και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Τζον Ράντκιν.

Αυτή ήταν μία πρόταση συζήτηση γενικού περιεχομένου. Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες. Περικοπή θα γίνει στους παίκτες, αλλά δεν αποφασίστηκε το ποσοστό.

Ο Μόργκαν είπε πως «με το που ξεκινήσαμε τη συζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι θέλαμε το ίδιο πράγμα, να διασφαλιστούν οι πληρωμές για το προσωπικό, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον κόσμο της πόλης και να σιγουρέψουμε πως ο σύλλογος θα επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όταν τελειώσει όλο αυτό».

«Αυτός ο σύλλογος μας έχει δώσει τόσα πολλά σε όλους, παίκτες και προσωπικό. Είναι η ευκαιρία να δώσουμε κι εμείς κάτι πίσω. Περάσαμε πολλές δυσκολίες και προκλήσεις και βγήκαμε πιο δυνατοί ως ομάδα. Δεν θα υπάρξει κάποια διαφορά τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Σμάιχελ.Sportime News