ΑΓΓΛΙΑ

Λιντς: Ανακοίνωσε τον Κασίγια από την Ρεάλ (vid)

Παίκτης της Λιντς είναι και επίσημα ο Κίκο Κασίγια, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών. O 32χρονος τερματοφύλακας άνηκε στην «βασίλισσα» από τα τμήματα υποδομής, ενώ επέστρεψε στην πρώτη ομάδα το 2015 μετά από οκτώ χρόνια στην Εσπανιόλ, πραγματοποιώντας έκτοτε 43 εμφανίσεις. «Ο σύλλογος...
Λιντς: Ανακοίνωσε τον Κασίγια από την Ρεάλ (vid)

O 32χρονος τερματοφύλακας άνηκε στην «βασίλισσα» από τα τμήματα υποδομής, ενώ επέστρεψε στην πρώτη ομάδα το 2015 μετά από οκτώ χρόνια στην Εσπανιόλ, πραγματοποιώντας έκτοτε 43 εμφανίσεις. «Ο σύλλογος θα ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον Κασίγια για την αφοσίωσή του, τον επαγγελματισμό και την υποδειγματική στάση του από τότε που ήρθε στην ακαδημία μας το 2000 και συνέχισε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρώτη ομάδα», ανέφεραν οι πρωταθλητές Ευρώπης στην ιστοσελίδα τους.

Αναμένεται να διεκδικήσει θέση βασικού με τον Μπέιλι Πίκοκ-Φάρελ, ενώ θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 33.

Ανακοίνωσε τον Μούσα Ντεμπελέ η κινέζικη Γκουάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιντς: Ανακοίνωσε τον Κασίγια από την Ρεάλ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.