Ο Κλοπ στο Λίβερπουλ - Ίντερ

Σύμφωνα με την «Bild» ο Γιούργκεν Κλοπ θα αφήσει τη Λίβερπουλ το 2024.

Τη στιγμή που η Λίβερπουλ παλεύει για την κατάκτηση όλων των στόχων, το ένα μετά το άλλο «σκάνε» αρνητικά θέματα. Μετά το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ, το θέμα του Γιούργκεν Κλοπ. Τι θα κάνει εκείνος το καλοκαίρι του 2024;

Μπορεί να μην έχει καμία ουσία μία τέτοια συζήτηση τώρα, όμως, στην «Bild» την άνοιξαν. Σε ένα podcast που έγινε, οι δημοσιογράφοι της γερμανικής εφημερίδας υποστήριξαν ότι ο Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχες φήμες είχαν βγει και πριν από λίγα χρόνια. Τότε το συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού εξέπνεε το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, εκείνος το επέκτεινε για έναν ακόμη χρόνο.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα για το μέλλον του. Το μόνο σίγουρο είναι η πρόθεση της Λίβερπουλ να τον κρατήσει. Κατά κάποιους τον  έχει ενημερώσει σχετικά εκδηλώνοντας την πρόθεσή της να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Η αποκάλυψη της «Bild» αναφέρει ότι ο 54χρονος θέλει να σταματήσει να έχει τόσο απαιτητική καθημερινότητα, όπως αυτή μίας κορυφαίας ομάδας. Γι’ αυτό και θα προτιμούσε να αναλάβει μία εθνική. Δεδομένης της αγάπης του για την Αγγλία και του τρόπου που ζουν εκεί το ποδόσφαιρο, υπάρχει η αίσθηση πως θα επιθυμούσε να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας.