ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Έτοιμος να υπογράψει ο Βέρνερ εάν…

Μία ακόμη καλή σεζόν πραγματοποιεί με τη Λειψία ο Τίμο Βέρνερ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους. Ωστόσο, το μεγάλο φλερτ φαίνεται πως είναι με τη Λίβερπουλ. Εκείνη είναι που μοιάζει να έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, είναι πολλές οι διαφορετικές πηγές...
Λίβερπουλ Βέρνερ

Μία ακόμη καλή σεζόν πραγματοποιεί με τη Λειψία ο Τίμο Βέρνερ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Ωστόσο, το μεγάλο φλερτ φαίνεται πως είναι με τη Λίβερπουλ. Εκείνη είναι που μοιάζει να έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, είναι πολλές οι διαφορετικές πηγές από το εξωτερικό που πιστεύουν ότι ο Γερμανός επιθετικός προτιμάει να αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Το Sky Sports το προχώρησε και άλλο. Με νέο δημοσίευμά του την Πέμπτη (23/4) ανέφερε ότι ο Βέρνερ είναι έτοιμος να υπογράψει στη Λίβερπουλ, αρκεί εκείνη να πληρώσει τη ρήτρα των 52.000.000 λιρών έως τις 15 Ιουνίου. Ο συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιό του εκπνέει εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι η Λίβερπουλ να μην κάνει την τελική της κίνηση έως τότε.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το καλοκαίρι ο Βέρνερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ελεύθερος μένει το καλοκαίρι του 2023. Εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν πιο κοντά στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε να ανανεώσει με τη Λειψία. Έκτοτε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει άνοιγμα προς τους Μέρσεϊσαϊντερς. Πριν από λίγο καιρό είχε πει μεταξυ΄άλλων πως θεωρεί τον Κλοπ ως «τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ