Ο Κλοπ με καπέλο της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το πώς απέκτησε η Λίβερπουλ τον Ντάργουιν Νούνιες.

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ έγινε ο Ντάργουιν Νούνιες και έτσι προέκυψε το ερώτημα για το εάν είναι παίκτης των 100.000.000 ευρώ. Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε το πώς έγινε αυτή η μεταγραφή.

Εννοείται πως ρόλο σε όλο αυτό έπαιξαν τα ματς που έδωσαν Λίβερπουλ και Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Νούνιες σε αυτά ήταν εξαιρετικός και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο κάτι τέτοιο.

Εκτός από αυτές τις εμφανίσεις του, όμως, ο Κλοπ και οι συνεργάτες του έπρεπε να αναλύσουν τον Νούνιες και για να προετοιμαστούν καταλλήλως πριν τον αντιμετωπίσουν. Συνεπώς, εκεί απέκτησαν πλήρη εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Τα όσα είδε ο Γερμανός τεχνικός τον κάλυψαν απολύτως.

«Ήταν πολύ εντυπωσιακός στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ήταν προφανές πως ήταν καλός αλλά όταν το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο Κλοπ και μεταξύ άλλων προσέθεσε πως «η δύναμη σε συνδυασμό με την τεχνική του, η επιθυμία του, οι έξυπνες κινήσεις του, τα προβλήματα που μας προκάλεσε, όλα αυτά μάς έκαναν να τον ερωτευτούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Από εκεί και πέρα, με ανυπομονησία περιμένουν οι περισσότεροι να δουν πώς θα ταιριάξει ο Ουρουγουανός με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Λουίς Ντίας. Αυτοί θα αποτελέσουν τη νέα τριάδα, αφού παρελθόν πια αποτελεί η ιστορική τριάδα των Σαντιό Μανέ, Ρομπερτο Φιρμίνο και Σαλάχ λόγω αποχώρησης του πρώτου αλλά και του παραγκωνισμένου ρόλου που θα έχει ο δεύτερος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ είχε πλάνο για το πώς να πάρει πίσω τα λεφτά από τη μεταγραφή του και σε μεγάλο βαθμό αυτό που είχε σχεδιάσει, γίνεται.