Λίβερπουλ: Πρώτη αρνητική απάντηση στην Μπάγερν Μονάχου για τον Μανέ – Το ποσό που προσέφερε!

Η Λίβερπουλ δε θα παραχωρήσει τόσο φθηνά τον Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου!

Ο Σαντιό Μανέ είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λίβερπουλ και μετά το καλοκαίρι, με την Μπάγερν Μονάχου να θέλει να τον κάνει δικό της.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «Κόκκινους», ωστόσο δε φαίνεται να είναι κοντά στο να ανανεώσει και το πιο πιθανό είναι να πουληθεί φέτος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «Times», η Μπάγερν Μονάχου έκανε την πρώτη κρούση στη Λίβερπουλ, η οποία άγγιξε τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή άμεσα απορρίφθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, αφού δεν πρόκειται να τον δώσει για τόσα λίγα χρήματα ακόμα και αν μπορεί να τον χάσει ελεύθερο τον Ιανουάριο.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας πάντως φαίνεται ότι βιάζεται προκειμένου να κάνει τις κινήσεις της και να έχει το ρόστερ της έτοιμο για την προετοιμασία.

Έτσι δεν αποκλείεται άμεσα να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση, την ώρα που στην πόρτα της εξόδου είναι ο Λεβαντόφσκι και ο Γκνάμπρι και θα αφήσουν μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή.

Ο Σαντιό Μανέ θεωρείται ο ιδανικός για να καλύψει τις απώλειες που θα έχει, ενώ όπως έχουμε αναφέρει το παρελθόν του έχει προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο.