Λίβερπουλ: Προς πώληση σύμφωνα με την New York Post


Τάσος Τσόλκας

Λίβερπουλ: Προς πώληση σύμφωνα με την New York Post


Η Λίβερπουλ βγαίνει στο… σφυρί και όσοι πιστοί προσέλθετε για να την αποκτήσετε, αρκεί να σας περισσεύουν τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο Τζον Χένρι είναι διατεθειμένος να πουλήσει την Λίβερπουλ και μάλιστα έχει ξεκινήσει τις ενέργειες, οι οποίες μέχρι στιγμής γίνονται στο παρασκήνιο.

Η έγκριτη εφημερίδα αναφέρει ότι ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης των «κόκκινων» είναι ανοικτός σε προτάσεις, αλλά το πράττει μέχρι στιγμής χωρίς τυμπανοκρουσίες και πομπώδεις δημοσιοποιήσεις και περιμένει τα αποτελέσματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Χένρι έχει επίσης και τους Μπόστον Ρεντ Σοξ, στο μπέιζμπολ, η οποία είναι μία από τις ακριβές ομάδες του πρωταθλήματος.

Μάλιστα οι πηγές από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αναφέρουν ότι η τελευταία χρονιά, το 2018, ήταν οικονομικά επιβλαβής για τους Ρεντ Σοξ, αφού με μπάτζετ γύρω στα 238 εκατ. δολάρια, εκτοξεύθηκαν στα ύψη και οι φόροι.

Αρκετοί συνδέουν την απόφαση του Χένρι να πουλήσει τη Λίβερπουλ με τις χρέη που συσσωρεύονται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για τους Ρεντ Σοξ…

Πάντως, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το ποσό που φέρεται να ζητάει ο Τζον Χένρι για τη Λίβερπουλ, αφού τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ είναι πολύ περισσότερα από 477 εκατ. ευρώ που δαπάνησε το 2010 για την αποκτήσει.

Τέλος, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τα αγγλικά ΜΜΕ, σχετικά με την πρόθεση του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ να πουλήσει την ομάδα…


Sportime Extras