Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 0-1: 12 χρόνια μετά! (vid)
Η Άστον Βίλα νίκησε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» (1-0) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.
Με ένα τρομερό διπλό έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» η Άστον Βίλα, επικρατώντας με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρώτη της νίκη από τον Δεκέμβριο του 2009 ανεξαρτήτου έδρας.
Οι «Χωριάτες» είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους από το πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως η εμφάνιση της ομάδας του Σόλσκιερ ήταν κάκιστη.
Και εκεί που το παιχνίδι έμοιαζε να πηγαίνει προς ολοταχώς για 0-0, ο Κόρτνι Χάουζ... έβαλε φωτιά, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά έπειτα από καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Ντάγκλας Λουίζ.
Ο ίδιος παίκτης βέβαια από ήρωας παραλίγο να γίνει... μοιραίος, καθώς στις καθυστερήσεις έκανε πέναλτι. Ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα πάνω από την εστία και το 1-0 για την Άστον Βίλα παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ (67' Λίντελοφ), Σο (34' Νταλότ), Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ (82' Καβάνι), Γκρίνγουντ, Πογκμπά, Φερνάντες, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Χάουζ, Μινγκς, Τάργκετ, ΜακΓκιν, Λουίς, Ράμσεϊ (86' Άρτσερ), Ινγκς (78' Μπουεντία), Γουότκινς.
