Πολύ ακριβά ενδέχεται να κοστίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η εισβολή των οπαδών της στο «Ολντ Τράφορντ» πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Οι κυρώσεις ενδέχεται να είναι βαρύτατες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από «ντου» των οπαδών της, καθώς οδήγησε στη ματαίωση της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ.

Οι οπαδοί με αυτόν τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την ανεπαρκή όπως τη χαρακτηρίζουν διοίκηση της ομάδας η οποία μέχρι να ξεσπάσουν οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν θετική για συμμετοχή στη European Super League.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun», η FA ενδέχεται να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στους «κόκκινους διαβόλους» για την εισβολή των οπαδών ή ακόμα και ποινή αφαίρεσης βαθμών, η οποία εφόσον επικυρωθεί θα εφαρμοστεί από την επόμενη σεζόν.

Προς το παρόν πάντως η διοργανώτρια Αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος δεν έχει ορίσει το πότε θα διεξαχθεί το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ που αναβλήθηκε.

Πιθανώς κάτι τέτοιο να γίνει μέσα στην ημέρα, αν και οι Αρχές αναζητούν τους υπεύθυνους για τα επεισόδια αυτά και τα υβριστικά πανό που αναρτήθηκαν κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.