Καταστάσεις που είχαμε να δούμε πολλά πολλά χρόνια στα αγγλικά γήπεδα, βιώσαμε πριν από το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ την Κυριακή (3/5).

Θυμίζουμε ότι πριν από την έναρξη του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» έκαναν «ντου» στο «Ολντ Τράφορντ» προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά των ιδιοκτητών της ομάδας!

Τόσο λόγω της διάθεσής τους να συμμετάσχουν στο πραξικόπημα της European Super League, όσο και γενικότερα για την πορεία της Γιουνάιτεντ η οποία δεν τους ικανοποιεί.

Αποτέλεσμα ήταν το ντέρμπι με τους νυν πρωταθλητές Αγγλία να αναβληθεί και γενικότερα να επικρατήσει ένας χαμός στο νησί.

Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο το συμβάν αυτό μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αγγλικών ΜΜΕ.

Δείτε παρακάτω πρωτοσέλιδα της Δευτέρας (3/5) στα οποία ο Αγγλικός Τύπος έκανε λόγο για «αναρχία», «πολιορκία» και «μπλόκο»…

Καταστάσεις που είχαμε να δούμε πολλά πολλά χρόνια στα αγγλικά γήπεδα, βιώσαμε πριν από το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ την Κυριακή (3/5). Καταστάσεις που είχαμε να δούμε πολλά πολλά χρόνια στα αγγλικά γήπεδα, βιώσαμε πριν από το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ την Κυριακή (3/5). Καταστάσεις που είχαμε να δούμε πολλά πολλά χρόνια στα αγγλικά γήπεδα, βιώσαμε πριν από το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ την Κυριακή (3/5).