Νιουκάστλ: Έτοιμη για μεγάλα πράγματα – Κορυφαίος παίκτης ο πρώτος στόχος της!

Μεγάλη κινητικότητα θα έχει η Νιουκάστλ με τα λεφτά πλέον να ρέουν και οι στόχοι να είναι πολύ υψηλοί.

Η Νιουκάστλ μετά την πώληση της έχει γίνει σίγουρα η πιο πλούσια ομάδα στην Premier League, με τους ιδιοκτήτες της να έχουν τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.

Έτσι όπως είναι λογικό οι μεταγραφικές… βόμβες που θα πέσουν το καλοκαίρι θα είναι πολλές, αφού οι «Καρακάξες» θέλουν να γίνουν πρωταγωνιστές

Στόχος μέσα στα επόμενα χρόνια να έρθουν και οι τίτλοι και να πετύχει όσα πέτυχαν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι μόλις απέκτησαν τους νέους ιδιοκτήτες τους.

Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο όνομα που ακούγεται για τη Νιουκάστλ μέχρι τώρα; Αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από τον Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο.

Ο Βέλγος επιθετικός που ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ήταν στο στόχαστρο της Νιουκάστλ και το χειμώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να κλείσει η μεταγραφή.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι αλλαγές που θα γίνουν στην ισπανική ομάδα για να γίνει πιο ανταγωνιστική στη La Liga, μπορεί να επηρεάσουν και τη δική του θέση.

Η αξία του 28χρονου αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σίγουρα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και σίγουρα θα δώσει άλλη… πνοή στην επίθεση της ομάδας.

Σίγουρα η Νιουκάστλ είναι μία από τις ομάδες που φέτος το καλοκαίρι όλοι πρέπει να παρακολουθούν από κοντά, αφού εκτός από… φτασμένους σταρ, θέλει να φέρει και πολύ μεγάλα ταλέντα με γνώμονα το μέλλον.