Νιούκαστλ

Οι Σαουδάραβες βρίσκονται προ των πυλών της Νιούκαστλ, θέλοντας να… τινάξουν την μπάνκα με το «καλημέρα», κάνοντας μεταγραφές που θα προκαλέσουν… τρικυμία. Στο τελικό στάδιο είναι η διαδικασία εξαγοράς της Νιούκαστλ από Σαουδάραβες και σε περίπτωση που αυτή ολοκληρωθεί, τότε θα γίνει μία από τις πλουσιότερες ομάδες του πλανήτη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νιούκαστλ: Αλλάζει τον χάρτη...

Οι Σαουδάραβες βρίσκονται προ των πυλών της Νιούκαστλ, θέλοντας να… τινάξουν την μπάνκα με το «καλημέρα», κάνοντας μεταγραφές που θα προκαλέσουν… τρικυμία.

Στο τελικό στάδιο είναι η διαδικασία εξαγοράς της Νιούκαστλ από Σαουδάραβες και σε περίπτωση που αυτή ολοκληρωθεί, τότε θα γίνει μία από τις πλουσιότερες ομάδες του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νιούκαστλ: Αλλάζει τον χάρτη και πάει για το Champions League!

Οι πιθανοί νέοι ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν με το «καλημέρα», τριπλό… μπαμ όσον αφορά τις μεταγραφές και για αυτό έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ESPN, το ενδιαφέρον Καβάνι, Γουίλιαν και Μέρτενς είναι πολύ ζεστό και δεν αποκλείεται να είναι οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Ο Καβάνι, έχει καταγράψει 301 συμμετοχές με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας βρει 200 (!) φορές δίχτυα, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ και το συμβόλαιο του Μέρτενς στη Νάπολι ολοκληρώνεται. Ζεστό είναι το ενδιαφέρον και στον Γουίλιαν, που θέλει να παραμείνει στην Τσέλσι.

Αναφορικά με τον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα πάντα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, οι Ποκετίνο και Αλέγκρι είναι ψηλά στη λίστα.