Η ισοπαλία με την Νόριτς, με τον τρόπο που ήρθε, απογοήτευσε τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Βαγέλλη Μαρινάκη να είναι έξαλλος.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, σκέφτεται σοβαρά να απομακρύνει τον Αϊτορ Καράνκα, καθώς φοβάται πως τα πλέι οφ θα χαθούν, αν και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος.

Το ότι το 0-3 έγινε 3-3 με δύο γκολ στις καθυστερήσει ωστόσο, ήταν ένα «χάπι» που δύσκολα καταπίνεται. Όμως, ο κόσμος είναι διχασμένος για το αν πρέπει να φύγει ο προπονητής. Αρκετοί αντιδρούν σ’ αυτό και ζητούν από τον Μαρινάκη να κάνει μεταγραφές αντί να απολύσει τον Καράνκα. Πολλά tweets είναι προς αυτή την κατεύθυνση και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, που σύμφωνα με την «Daily Mail», έχει στην λίστα ήδη τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς που απολύθηκε πρόσφατα από την Φούλαμ.

«Αν τον διώξει, θα κάνει μακροχρόνια ζημιά στην ομάδα», ήταν ένα σχόλιο οπαδού, ενώ άλλος ανέφερε: «Φαίνεται πως θα φύγει αν και η πλειοψηφία είναι υπέρ του να μείνει. Αλλά έχουμε δει πως λειτουργεί ο Μαρινάκης», ήταν ένα άλλο σχόλιο, όπου δείχνει ξεκάθαρα πως ο κόσμος θέλει να μείνει ο Καράνκα στον πάγκο και να ενισχυθεί με μεταγραφές ο σύλλογος.