Καβάνι Λιντς

Τα… νερά στη μεταγραφική περίοδο κατά την επιστροφή της στην Premier League, θέλει να ταράξει η Λιντς, η οποία φαίνεται αποφασισμένη για μεγάλες κινήσεις. Η Λιντς επιστρέφει στην Premier League μετά από 16 ολόκληρα χρόνια και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ραντριτζάνι, έριξε τις πρώτες «βόμβες». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρσέλο Μπιέλσα: 30 γεγονότα και ατάκες που...

Τα… νερά στη μεταγραφική περίοδο κατά την επιστροφή της στην Premier League, θέλει να ταράξει η Λιντς, η οποία φαίνεται αποφασισμένη για μεγάλες κινήσεις.

Η Λιντς επιστρέφει στην Premier League μετά από 16 ολόκληρα χρόνια και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ραντριτζάνι, έριξε τις πρώτες «βόμβες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρσέλο Μπιέλσα: 30 γεγονότα και ατάκες που δείχνουν πως είναι ο μεγαλύτερος θεωρητικός του ποδοσφαίρου

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως η Λιντς ήταν κοντά στο να κλείσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ωστόσο επέλεξε την Μίλαν, τονίζοντας πως βρίσκεται και πάλι στο μυαλό τους, ωστόσο πλέον δεν φαίνεται να ταιριάζει στην ένταση του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και συνέχισε λέγοντας πως: «Εκτός από την ποιότητά του, ο Cavani θα μπορούσε να προσαρμοστεί εδώ. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον προπονητή. Όμως το έχουμε σκεφτεί για να τον αποκτήσουμε και θα το δούμε. Ειδικότερα τώρα που είναι ελεύθερος».