Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός μετακινήθηκε στους κανονιέρηδες τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. O τραυματισμός που αντιμετώπισε τον άφησε εκτός...

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός μετακινήθηκε στους κανονιέρηδες τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. O τραυματισμός που αντιμετώπισε τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για το πρώτο μισό της σεζόν, με τον Παπασταθόπουλο πάντως να θεωρεί ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να τα πάει καλύτερα από εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Ντίνος μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος από μένα και θα είναι κακό για αυτόν να έχει ταβάνι… τον Παπασταθόπουλο. Ο Μαυροπάνος σας πληροφορώ ότι έχει τα προσόντα να γίνει καλύτερος από τον Παπασταθόπουλο».