Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες υποθέσεις του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Πολ Πογκμπά, με το αν θα φύγει ή όχι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος μέσος, έχει έρθει σε σύγκρουση με τους οπαδούς της ομάδας, ενώ δεν έδειχνε να προσπαθεί και πολύ στις αναμετρήσεις των «κόκκινων διαβόλων».

Έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που τον ήθελαν εκτός Μάντσεστερ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να εμφανίζεται έτοιμη να τον πάρει, αφού ο Ζιντάν πιστεύει σε εκείνον.

Ωστόσο όλα ήταν σε μία κατάσταση φημών και τίποτα περισσότερο, με τις δύο πλευρές να τηρούν άκρα μυστικότητα.

Στις τελευταίες του δηλώσεις όμως, ο Πογκμπά έδωσε μία νέα διάσταση στα πράγματα τονίζοντας ότι έχει στο μυαλό του, να περάσει νέες προκλήσεις, σε άλλα μέρη.

«Για εμένα, είμαι τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα έχω πάει εξαιρετικά. Είχα μερικές κακές στιγμές και μερικές καλές στιγμές, όπως άλλωστε όλοι και σε άλλες ομάδες.

Μετά από αυτή τη σεζόν και όλα όσα έγιναν, κάνοντας μία από τις καλύτερες χρονιές μου, νομίζω ότι είναι καλός ο χρόνος για νέες προκλήσεις, αλλού.

Αυτό έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Τις νέες προκλήσεις, σε κάποιο άλλο μέρος», ήταν τα λόγια του.

Μένει να δούμε αν η «Βασίλισσα» κάνει άμεσα την κίνηση της και φυσικά και το ποσό που θα ζητήσει η Γιουνάιτεντ για να τον παραχωρήσει, αφού σίγουρα τα λεφτά δεν πρόκειται να είναι λίγα.