Πώληση Τσέλσι: Αντί να πληθαίνουν οι υποψήφιοι αγοραστές, μειώνονται

Ο όμιλος από τη Σαουδική Αραβία απέσυρε το ενδιαφέρον του για την Τσέλσι

Πώληση Τσέλσι: Ένας υποψήφιος αγοραστής λιγότερος για την Τσέλσι, καθώς η Saudi Media Group απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Η διαδικασία πώλησης των «μπλε» μετατρέπεται σε… Οδύσσεια! Κι αυτό, διότι οι υποψήφιοι αγοραστές, αντί να πληθαίνουν λιγοστεύουν.

Όπως μετέδωσε Live το Sky Sports το απόγευμα της Πέμπτης (24/3), ο όμιλος από τη Σαουδική Αραβία ονόματι Saudi Media Group με ανακοίνωσή του απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ομάδα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Πώληση Τσέλσι: Τι θα κάνει ο Αμπράμοβιτς;

Μια εξέλιξη, η οποία έρχεται ένα εικοσιτετράωρο, μετά τη μαζική αντίδραση των οπαδών της ομάδας στη φημολογία περί αγοράς του συλλόγου από την αμερικανική εφοπλιστική οικογένεια Ρίκετς, η οποία είναι και ιδιοκτήτρια των Chicago Cubs.

Η διαδικασία της πώλησης κάθε άλλο παρά γρήγορα κινείται και ο Ρώσος μεγιστάνας, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο γύρο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο, καλείται να την επιταχύνει.

Σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολο εγχείρημα, καθώς θέλει να πουλήσει στην τιμή που θέλει, αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Στα καλά νέα της ημέρας, η καλή σχέση του Αμπράμοβιτς, τόσο με τον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοδίμιρ Ζελένσκι, όσο και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, φαίνεται ότι έχει επιδράσεις στην Τσέλσι.

Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική κυβέρνηση τηρεί πλέον μια πιο διαλλακτική στάση, καθώς επέτρεψε την πώληση εισιτηρίων στους Λονδρέζους, αν και όχι σε όλους τους αγώνες της ομάδας.