×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Premier League: Άλλο ένα βήμα προς το restart!


    Κώστας Παπαδόπουλος

Premier League:  Άλλο ένα βήμα προς το restart!


Tη μετάβαση στη δεύτερη φάση επιστροφής στις προπονήσεις ανακοίνωσε η Premier League, καθώς λήφθηκε ομόφωνα η απόφαση για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.

Oι ομάδες της Premier League αποφάσισαν ομόφωνα την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων, ενώ θα γίνονται δις την εβδομάδα τεστ για τον κορονοϊό.

Πλέον στις προπονήσεις επιτρέπονται τα τάκλιν αλλά συστήνεται να αποφεύγονται οι επαφές που δεν είναι αναγκαίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΣΟΚ: Πέθανε 23χρονος ποδοσφαιριστής

Αναλυτικά:

«Ψηφίστηκε σήμερα ομόφωνα για να ξαναρχίσουν τις προπονήσεις με επαφή, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την επανεκκίνηση της Premier League όταν αυτό κριθεί ασφαλές. Οι ομάδες μπορούν τώρα να προπονούνται σε ομαδικό πρόγραμμα – επιτρεπομένων των τάκλιν – ελαχιστοποιώντας κάθε περιττή στενή επαφή.

Προτεραιότητα της Premier League είναι η υγεία και η ευημερία όλων των συμμετεχόντων. Υπάρχουν αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα που διασφαλίζουν ότι το προπονητικό κέντρο είναι το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον και οι παίκτες και το προσωπικό θα συνεχίσουν να υποβάλλονται σε τεστ για τον κορονοϊό δύο φορές την εβδομάδα.  Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται όπως και οι εργασίες για τη συνέχιση της σεζόν όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».


Τελευταία Νέα