Οι σύλλογοι της Premier League θα συνεδριάσουν εκτάκτως τη για να συζητήσουν εάν θα αναβληθεί μια αγωνιστική μέσα στις Γιορτές.

Οι σύλλογοι της Premier League θα συνεδριάσουν εκτάκτως τη για να συζητήσουν εάν θα αναβληθεί μια αγωνιστική μέσα στις Γιορτές

Η… κουτσουρεμένη 18η αγωνιστική ήταν το πρώτο δείγμα. Η Premier League οδεύει σε προσωρινή διακοπή και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Το γεγονός ότι διεξήχθησαν μόλις τέσσερα παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα λειτούργησε ως καμπανάκι για τις νέες συνθήκες που φέρνει στο Νησί η μετάλλαξη Όμικρον.

Θα μπορούσε να αναβληθεί και έβδομο, αλλά η διοργανώτρια αρχή αρνήθηκε το αίτημα της Τσέλσι, γεγονός που εξόργισε τους «μπλε».

Premier League: Οι ημερομηνίες και το ποσοστό εμβολιασμένων

Η πίεση που ασκείται στο βρετανικό σύστημα υγείας είναι μεγάλη, η κυβέρνηση και οι αρμόδιες καλούνται να πάρουν μια απόφαση και αυτή θα παρθεί την προσεχή Δευτέρα (20/12). 

Τότε θα συζητηθούν όλα, με το ενδεχόμενο προσωρινής διακοπής του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια των εορτών να φαντάζει πιθανό.

Ετσι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι σύλλογοι της Premier League θα συνεδριάσουν εκτάκτως τη για να συζητήσουν εάν θα αναβληθεί μια αγωνιστική μέσα στις Γιορτές.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μετατεθεί χρονικά η 20η στροφή του πρωταθλήματος. (28,29,30/12). Θυμίζουμε, πως το ποσοστό εμβολιασμένων στην PL είναι στο 68%, όταν το αντίστοιχο στη Serie A είναι 98%.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο