Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσπαθεί να πείσει τον Γερμανό διεθνή αμυντικό να φορέσει εκ νέου τη φανέλα των «πολιτών»

Τον Ζερόμ Μπόατενγκ έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Πεπ Γκουαρδιόλα και προσπαθεί να τον φέρει εκ νέου στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι.

Ο Γερμανός διεθνής κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα των «πολιτών» τη σεζόν 2010-11 και στη συνέχεια έδωσε τα χέρια με την Μπάγερν στην οποία και βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, φαίνεται πως και ο ίδιος θεωρεί ότι ο κύκλος του στη βαυαρική ομάδα έχει κλείσει και τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία τον θέλουν να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Με τον Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πολύ καλές σχέσεις και πάνω σε αυτές στηρίζεται ο Καταλανός προπονητής, ώστε να τον πείσει να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Αγγλία.

Πρέπει να πούμε ότι ο Μπόατενγκ βρίσκεται στο 30ο έτος της ηλικίας του και σε περίπτωση που πάρει απόφαση να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, θα το κάνει για ένα πολύ σημαντικό ποσό, αφού γνωρίζει ότι θα είναι ίσως το τελευταίο πολύ μεγάλο συμβόλαιο που μπορεί να πάρει.

Πάντως, αν η Σίτι θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να εκταμιεύσει περίπου 52 εκατ. ευρώ από το ταμείο της, αφού ο 30χρονος Γερμανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021!