Ρούνει - Σερ Άλεξ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε για τη σχέση του με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκαλύπτοντας το τι γινόταν σε κάθε ημίχρονο. Ο Άγγλος φορ, μίλησε για τις σχέσεις του με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν ήταν πιτσιρικάς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας πως σε κάθε ημίχρονο τσακωνόντουσαν. Μάλιστα, σημείωσε μεταξύ άλλων πως μεγαλώνοντας κατάλαβε...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε για τη σχέση του με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκαλύπτοντας το τι γινόταν σε κάθε ημίχρονο.

Ο Άγγλος φορ, μίλησε για τις σχέσεις του με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν ήταν πιτσιρικάς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας πως σε κάθε ημίχρονο τσακωνόντουσαν.

Μάλιστα, σημείωσε μεταξύ άλλων πως μεγαλώνοντας κατάλαβε αυτό που ζητούσε ο προπονητής του και πως άλλοι ποδοσφαιριστές ίσως να μη το άντεχαν αυτό.

Αναλυτικά τα όσα σχετικά είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ:
«Κάθε φορά στο ημίχρονο τσακωνόμασταν! Θυμάμαι που μου φώναζε να μην κάνω ντρίμπλες. Γιατί τότε έκανα πολλές. Θυμάμαι που σκεφτόμουν “γιατί τα βάζει πάντα μαζί μου; Υπάρχουν χειρότεροι ποδοσφαιριστές από εμένα στην ομάδα”. Όταν είσαι μικρός δεν το καταλαβαίνεις, μεγαλώνοντας αντιλαμβανόμουν απόλυτα τι ήθελε ο Σερ Άλεξ…

Σκεφτόμουν πως άλλοι ποδοσφαιριστές δεν θα το άντεχαν αυτό. Αν έλεγε στον Νάνι όσα φώναζε σε μένα, θα έβαζε τα κλάματα και δεν θα μπορούσε να ξαναβγεί στο γήπεδο να παίξει…».