Σαλάχ: Νέο απίστευτο γκράφιτι στο Κάιρο (pics)

Ακόμα μία απίστευτη δημιουργία με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ

Σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην Αίγυπτο, είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, για όσα έχει καταφέρει να κατακτήσει, κάνοντας τη χώρα υπερήφανη.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, έχει δείξει ότι διαθέτει το κάτι διαφορετικό. Κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει σαν τη «μύγα μες στο γάλα», με τον αντι-σταρ χαρακτήρα που έχει.

Με το Copa Africa να έρχεται λοιπόν, ο Σαλάχ, είναι η ελπίδα μίας ολόκληρης χώρας, που… διψάει για διάκριση, με τον ίδιο να είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο αστέρι της διοργάνωσης.

Έτσι οι συμπατριώτες του για να τον τιμήσουν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι πολύ ξεχωριστό σε έναν από τους τοίχους της πόλης του Καΐρου.

Συγκεκριμένα, ένα γκράφιτι του 27χρονου έκανε την εμφάνιση του, κάτι που έχουμε δει και στο παρελθόν, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά «μαγικό».

Στη δημιουργία αυτή, απεικονίζεται ο ποδοσφαιριστής, με την εμφάνιση της Λίβερπουλ, ενώ κάνει τον πανηγυρισμό που φαίνεται να προσεύχεται.

Τον συγκεκριμένο τον είχε πραγματοποιήσει σε ένα παιχνίδι τον «κόκκινων» μέσα στο Άνφιλντ, δίνοντας έτσι έμπνευση στον καλλιτέχνη της συγκεκριμένης δημιουργίες.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Δείτε και το παλαιότερο γκράφιτι που είχε γίνει για τον Αιγύπτιο, στην «Times Square»