ΑΓΓΛΙΑ

«Σκέψεις για τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με κόσμο»

Πολύ κοντά στην επανέναρξη της είναι η Premier League, με τα υπόλοιπα παιχνίδι να γίνονται χωρίς την παρουσία του κόσμο στις εξέδρες. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα στο Κύπελλο της Αγγλίας, θα είναι λίγο διαφορετικά, σύμφωνα με τις αναφορές που κάνει η «Mirror». Συγκεκριμένα, εξετάζεται στον τελικό του FA Cup που θα γίνει την 1η...
«Σκέψεις για τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με κόσμο»

Πολύ κοντά στην επανέναρξη της είναι η Premier League, με τα υπόλοιπα παιχνίδι να γίνονται χωρίς την παρουσία του κόσμο στις εξέδρες.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα στο Κύπελλο της Αγγλίας, θα είναι λίγο διαφορετικά, σύμφωνα με τις αναφορές που κάνει η «Mirror».

Συγκεκριμένα, εξετάζεται στον τελικό του FA Cup που θα γίνει την 1η Αυγούστου, να γίνει με την παρουσία μικρού αριθμού κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Premier League εξαφάνισε τον κορονοϊό!

«Ήδη ξέρουμε ότι είναι αδύνατο να ανοίξουν τα γήπεδα και να γεμίσουν. Αλλά γίνονται συζητήσεις για μία σταδιακή επιστροφή θεατών όταν το επιτρέψει η Κυβέρνηση. Θα είναι ένας μικρός, διαχειρίσιμος αριθμός. Αρχικά το Γουέμπλεϊ θα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε» ανέφερε ένας επικεφαλής της ομοσπονδίας στη Mirror.

Η σκέψη είναι να μπουν 10 χιλιάδες οπαδοί από κάθε ομάδα, στο Γουέμπλεϊ όπου έχει χωρητικότητα 90 χιλιάδων ανθρώπων.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ