Για πολλούς μήνες εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο Ράιαν Σόουκρος της Στόουκ Σίτι, που υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό.

Ο Ουαλός αμυντικός, σε μία ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του φιλικού κόντρα στη Λέστερ, έσπασε πολύ άσχημα τον αστράγαλο του.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πραγματοποίησε ένα τάκλιν χωρίς να έχει άμεσο κίνδυνο από αντίπαλο, ωστόσο κάτι πήγε πολύ στραβά.

Το αριστερό του πόδι, πήγε κάτω από το σώμα του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει κατά τη διάρκεια του τάκλιν να το ελευθερώσει και να γίνει το κακό.

Ο ίδιος κατάλαβε άμεσα το τι πραγματικά έγινε και αμέσως άρχισε να φωνάζει το επιτελείο των γιατρών της Στόουκ. Εκείνοι τον έβαλαν στο φορείο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη όπως φάνηκε στο ριπλέι της φάσης και πλέον ο παίκτης θα μπει στο χειρουργείο και έπειτα θα αρχίσει η περίοδος αποθεραπείας.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Για την ιστορία και μόνο, το φιλικό συνεχίστηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον παίκτη να φεύγει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια η Λέστερ ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη με τελικό σκορ 2-1.