Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ! (vid)


Τάσος Τσόλκας

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ! (vid)


Σοκ στη Λέστερ, αφού συνετρίβη έξω από το γήπεδο της ομάδας, το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βισάι Στριβανταναμπράβχα!

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και συγκεκριμένα, αν ο ίδιος ήταν μέσα στο ελικόπτερο ή αν ήταν ποια είναι η κατάστασή του, αφού και τα αγγλικά ΜΜΕ παρακολουθούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις αναφορές το ελικόπτερο συνετρίβη στο πάρκινγκ του γηπέδου και ανατινάχθηκε. Αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες και η αστυνομία έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες.

Υπάρχουν αναφορές ότι στο ελικόπτερο βρισκόταν τόσο ο ιδιοκτήτης της ομάδας όσο και μέλη της οικογένειάς του. Ωστόσο μέχρι να επιβεβαιωθεί ή όχι κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάσπερ Σμάιχελ που δεν είχε φύγει ακόμη από το γήπεδο, βγήκε έξω και ξέσπασε σε κλάματα, όταν του είπαν τι έχει συμβεί!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε μέσα από το γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνηθίζει να κάνει ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, αλλά αμέσως μετά την απογείωση κι ενώ βγήκε από τον εναέριο χώρο του γηπέδου, έχασε τον έλεγχο και κατέπεσε στο πάρκινγκ!

Ο φωτογράφος Ράιν Μπράουν που έφευγε εκείνη την ώρα από το γήπεδο τόνισε: “Άκουσα το ελικόπτερο που απογειώθηκε, αλλά δεν γύρισα να το κοιτάξω. Ωστόσο, ξαφνικά η μηχανή σταμάτησε κι αυτό μου έκανε εντύπωση και γύρισα ασυναίσθητα να δω τι έγινε. Τότε είδε το ελικόπτερο να πέφτει και τυλίγεται στις φλόγες!”.

Στο άκουσα της είδησης, είναι ενδεικτικό αυτό που ανέβασε ο Τζέιμι Βάρντι στο twitter:

Το sportime.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο.

Αυτό αναφέρεται ότι είναι βίντεο με το ελικόπτερο, δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή:


Sportime Extras