Η Τσέλσι κάνει δικό της τον Φοφανά

Το πήραν απόφαση στην Τσέλσι και κάνουν την υπέρβαση για τον Γουέσλι Φοφανά.

Από τη στιγμή που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Τσέλσι ήταν ξεκάθαρο πως θα ρίξει πολλά λεφτά για μεταγραφές. Το έκαναν οι Λονδρέζοι και θα συνεχίσουν έτσι.

Σηκώθηκε μεγάλη συζήτηση για τα χρήματα που δόθηκαν για τον Μαρκ Κουκουρέγια. Το ίδιο θα γίνει και με το ποσό που θα δοθεί για τον Γουέσλεϊ Φοφανά. Η Λέστερ ήταν ανένδοτη στο ποσό που ζητούσε και τελικά θα το πάρει!

Εξ αρχής οι «αλεπούδες» είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν τον παραχωρούν με λιγότερα από 80.000.000 λίρες. Τελικά η Τσέλσι θα δώσει αυτό το απίστευτο ποσό για να τον κάνει δικό της. Για να αντιληφθεί κανείς ότι ξέφυγε η κατάσταση, αρκεί να ειπωθεί ότι η Λίβερπουλ για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είχε δώσει 75.000.000 λίρες.

Την περσινή σεζόν ο Γάλλος αμυντικός είχε μόλις 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Συνολικά στις «αλεπούδες» βρίσκεται εδώ και μία διετία και προηγουμένως ήταν στη Σεντ Ετιέν. Η Λέστερ περίμενε διακαώς αυτά τα χρήματα γιατί έως τώρα δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφές. Τελικά θα τα πάρει. Όσο για την Τσέλσι; Πιθανότατα αυτή να μην είναι η τελευταία της προσθήκη.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Ο Ντε Λα Φουέντε πιάνει θέση ξένου – Μαζεύτηκαν πολλοί, ποιος αποχωρεί;

Παναθηναϊκός: Το ερώτημα έχει να κάνει και με το project Αλεξανδρόπουλος – Ο Ιωαννίδης που δεν πουλήθηκε στο MLS;

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!