Κάι Χάβερτς Λεβερκούζεν Τσέλσι

Στο στόχαστρο της Τσέλσι έχει μπει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς, με τους Άγγλους να είναι διατεθειμένοι να βάλουν προς πώλησε έξι ποδοσφαιριστές ώστε να καταφέρουν να τον αποκτήσουν. Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του 21χρονου, Κάι Χάβερτς, που πραγματοποιεί τρομερή χρονιά με τη Λεβερκούζεν, έχει μπει η Τσέλσι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Football Legends:...

Στο στόχαστρο της Τσέλσι έχει μπει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς, με τους Άγγλους να είναι διατεθειμένοι να βάλουν προς πώλησε έξι ποδοσφαιριστές ώστε να καταφέρουν να τον αποκτήσουν.

Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του 21χρονου, Κάι Χάβερτς, που πραγματοποιεί τρομερή χρονιά με τη Λεβερκούζεν, έχει μπει η Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Football Legends: Οι μεγάλες επιστροφές στην ενεργό δράση

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «express», η ομάδα του Φρανκ Λάμπραρτ προσπαθεί να πουλήσει έξι παίκτες για να καταβάλει το ποσό των 99 εκατομμυρίων ευρώ τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, οι Μάρκος Αλόνσο, Μισί Μπατσουαγί, Τιεμουέ Μπακαγιοκό, Κένεντι και Ντάνι Ντρινκγουότερ συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να απομακρυνθούν. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Έμερσον Παλμιέρι, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ίντερ.

Ο Κάι Χάβερτς έχει μπει στο ραντάρ και άλλων μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, καθώς φέτος σε 43 συμμετοχές, έχει βρει δίχτυα 17 φορές και έχει μοιράσει εννέα ασίστ, με την Λεβερκούζεν να είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει, αν κάποια ομάδα καλύψει της… υψηλές απαιτήσεις.