Σύμφωνα με τους Times τα βρήκε με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους, αλλά ο διάδοχός του φαίνεται πως βρέθηκε για την Τσέλσι. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχουν λατρέψει οι οπαδοί της, τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε ξεκινήσει η συγκεκριμένη φημολογία μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με την Ντέρμπι. Δημοσίευμα των Times, όμως, δίνει νέα διάσταση στο πώς έχουν τα πράγματα.

Αποκαλύπτει πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λάμπαρντ. Σε αυτή του έκανε πρόταση να επιστρέψει στην Τσέλσι, αλλά αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.

Το προαναφερθέν δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Λάμπαρντ εξήγησε στον Ρώσο πως θα αναλάβει την Τσέλσι, αλλά με έναν όρο. Να τον αφήσει για δύο χρόνια να κάνει τη δουλειά του. Είναι γνωστο, άλλωστε, πως αυτό το καλοκαίρι η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και συνεπώς η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη δεδομένου ότι πουλήθηκε και ο Εντέν Αζάρ.

Σύμφωνα με τους Times, οι δύο πλευρές τα βρήκαν προφορικά. Αυτή τη στιγμή το «αγκάθι» είναι η Ντέρμπι. Έχει συμβόλαιο μαζί του και θα πρέπει να αποζημιωθεί. Μόλις τακτοποιηθεί και αυτό, αναμένεται να έχουμε τη μεγάλη επιστροφή του Λάμπαρντ, ο οποίος θα πάρει και για πρώτη φορά την ευκαιρία να κοουτσάρει στην Premier League.