Δεν θα αργήσουν και άλλοι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο

Ο χορός των προσφυγών άνοιξε στην Κέρκυρα. Αλέξανδρος Κούρος και Χρήστος Αθανασόπουλος είναι οι πρώτοι που ακολούθησαν αυτό τον δρόμο.

Για όσα έχουν γίνει στο νησί, το Sportime έχει ενημερώσει εδώ και καιρό. Οι παίκτες προ ημερών αποφάσισαν να βάλουν και πάλι πλάτη, αλλά κάποιοι δεν άντεξαν άλλο.

Ο Κούρος αποβλήθηκε στο ματς με τον Βόλο και θα έχανε ούτως ή άλλως το επόμενο. Έχει συμπληρώσει και επτά κίτρινες, επομένως, θα έπρεπε να δηλωθεί και σε άλλα δύο ματς. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έπαιζε στα τρία από τα πέντε τελευταία.

Από την πλευρά του ο Αθανασόπουλος, γνώριζε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Με τον Κουτζαβασίλη μπροστά του, ευκαιρίες δεν θα έπαιρνε. Επομένως, έκρινε και εκείνος πως δεν υπήρχε λόγος να μείνει άλλο στην Κέρκυρα.

Δεδομένο είναι πως οι προσφυγές θα συνεχιστούν. Απλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό που τονίζουν οι περισσότεροι είναι πως άπαντες θα πρέπει να δείξουν κατανόηση για λίγο ακόμα. Ο λόγος είναι πως θα πρέπει να τελειώσει η χρονιά χωρίς προβλήματα για την Κέρκυρα. Ώστε να μπορέσει μετά ο καθένας να κάνει προσφυγή και να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Το… κρας τεστ για όλους θα είναι οι διακοπές του Πάσχα. Μετά από τη διακοπή θα απομένει ένα ματς, αυτό με την Παναχαϊκή. Συνεπώς αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτονται από τώρα να μην επιστρέψουν τότε…

Θυμηθείτε το θέμα του Sportime για τα χρήματα που οφείλει η κάθε ομάδα της Football League στους παίκτες της