ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τελειωμένος» ο Ντιόγκο

Ούτε στην αποστολή για το φιλικό της Παρασκευής (23/3) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» δεν βρίσκεται ο Κέβιν Ντιόγκο με τον Γιάννη Ματζουράκη να ξεκαθαρίζει έτσι για άλλη μία φορά πως δεν τον υπολογίζει. Εκτός οι τραυματίες Γεωργίου, Ιωάννου, Βάργκας, οι Νούνες, Παμλίδης, Αντέτζο ο διεθνής με την Κύπρο Αρτυματάς και ο Λέκοβιτς, ο...
«Τελειωμένος» ο Ντιόγκο

Ούτε στην αποστολή για το φιλικό της Παρασκευής (23/3) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» δεν βρίσκεται ο Κέβιν Ντιόγκο με τον Γιάννη Ματζουράκη να ξεκαθαρίζει έτσι για άλλη μία φορά πως δεν τον υπολογίζει.

Εκτός οι τραυματίες Γεωργίου, Ιωάννου, Βάργκας, οι Νούνες, Παμλίδης, Αντέτζο ο διεθνής με την Κύπρο Αρτυματάς και ο Λέκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης της Πέμπτης (22/3) ο Ματζουράκης γνωστοποίησε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν την αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (16:30).

Πρόκειται για τους εξής: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κολοβούρης, Αναστασίου, Μενικάλι, Σπίνουλας, Γκράσι, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Μενσά, Ρόλε, Ινάτσιο, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.