Ούτε στην αποστολή για το φιλικό της Παρασκευής (23/3) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» δεν βρίσκεται ο Κέβιν Ντιόγκο με τον Γιάννη Ματζουράκη να ξεκαθαρίζει έτσι για άλλη μία φορά πως δεν τον υπολογίζει. Εκτός οι τραυματίες Γεωργίου, Ιωάννου, Βάργκας, οι Νούνες, Παμλίδης, Αντέτζο ο διεθνής με την Κύπρο Αρτυματάς και ο Λέκοβιτς, ο...

Ούτε στην αποστολή για το φιλικό της Παρασκευής (23/3) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» δεν βρίσκεται ο Κέβιν Ντιόγκο με τον Γιάννη Ματζουράκη να ξεκαθαρίζει έτσι για άλλη μία φορά πως δεν τον υπολογίζει.

Εκτός οι τραυματίες Γεωργίου, Ιωάννου, Βάργκας, οι Νούνες, Παμλίδης, Αντέτζο ο διεθνής με την Κύπρο Αρτυματάς και ο Λέκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης της Πέμπτης (22/3) ο Ματζουράκης γνωστοποίησε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν την αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (16:30).

Πρόκειται για τους εξής: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κολοβούρης, Αναστασίου, Μενικάλι, Σπίνουλας, Γκράσι, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Μενσά, Ρόλε, Ινάτσιο, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης.