ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει Σιατραβάνη και Παϊτέρη η Κέρκυρα

Θα παλέψουν οι Φαίακες για να κρατήσουν τον Γεωργίου
Θέλει Σιατραβάνη και Παϊτέρη η Κέρκυρα

Μέρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε στην Κέρκυρα. Ο Γιώργος Σπανός θα έχει την τελική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας και αφού ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο ίδιος για να μη χάσει χρόνο, έχει αρχίσει ήδη να μιλάει με παίκτες. Ένας εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι ο Σάββας Σιατραβάνης. Έχουν συνεργαστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον θέλει και στην Κέρκυρα.

Δεν είναι εύκολο, όμως, να τον πείσει. Αρχικά ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν έχουν γίνει συζητήσεις για να αποχωρήσει. Φαίνεται, μάλιστα, στη Ριζούπολη να το έχουν ξανασκεφτεί για το μέλλον του. Εάν φύγει, πάντως, αναμένεται να μπουν σφήνα και ομάδες της Super League.

Από εκεί και πέρα, αρέσει και ο Παναγιώτης Παϊτέρης στους Φαίακες. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έκανε αρκετά καλή σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας και στο νησί θα τον ήθελαν για δεύτερο πίσω από τον Φώτη Κουτζαβασίλη.

Παρεμπιπτόντως, όλα δείχνουν πως ο τελευταίος θα μείνει όπως και οι Σπίνουλας, Ιωάννου, Αναστασίου, Κόντος, Ζορμπάς, Κρητικός, Ινάσιο και Γεωργακόπουλος. Γίνεται, μάλιστα, προσπάθεια να πειστεί και ο Γεωργίου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!