ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απασφάλισε ο Άκης – Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός – Μητσοτάκη μοίρασε τα λεφτά των πλουσίων

Ο Άκης Βαρδαλάκης τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μέσα από την εκπομπή «Άντε Γεια».
Απασφάλισε ο Άκης – Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός – Μητσοτάκη μοίρασε τα λεφτά των πλουσίων

Το ντέρμπι της Λεωφόρου Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1, σχολίασε ο Άκης Βαρδαλάκης, μέσα από την εκπομπή Άντε Γεια.

Όπως είναι γνωστό ο Τάκης Τσουκαλάς λείπει τις Δευτέρες, όμως και ο στενός συνεργάτης του Άκης δεν πήγε… πίσω σε ένταση. Ήταν λογικό να είναι «σκασμένος» μετά την ισοπαλία που ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι κι ενώ ο Ολυμπιακός – κατα γενική ομ0λογία – ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού.

Εν αναμονή μάλιστα των εξελίξεων στον Ολυμπιακό και τις αποφάσεις που θα πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ενδιαφέρον να δούμε τον παλμό των οπαδών της ομάδας και ποτέ δνε λέγεται κάτι τυχαία στην εκπομπή που εκπροσωπεί μεγάλος μέρος της Θύρας 7.

Έτσι λοιπόν και ο Άκης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με όσα είπαν στελέχη του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι, κάνοντας και αυτός αναφορά στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυρικάκο Μητσοτάκη.

Απασφάλισε ο Άκης – Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός – Μητσοτάκη μοίρασε τα λεφτά των πλουσίων

«Τώρα αρχίζουμε το έχετε καταλάβει έτσι; Θέλετε και πρωτάθλημα. Ρε δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αυτό αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει… Δεν τελειώνει γιατί δεν θα το πάρει ο άξιος », είπε αρχικά ο Άκης και στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε και καλά στο βωμό της της κοινωνικής συνοχής… Ποια είναι η κοινωνική συνιοιχή; Δηλαδή να πάρει και ο Παναθηναϊκός ένα πρωτάθλημα. Αμα είναι έτσι, Μητσοτάκη άρχισε να μοιράζεις και τα λεφτά των πλουσίων. Να έχουμε κοινωνική συνοχή ρε παιδί μου, στους φτωχούς. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας να το μοιράσεις ρε παιδί μου. Να απαλλοτριώσεις τις περιουσίες των πλουσίων και να τις δώσεις στους φτωχούς. Θα δείτε στις εκλογές.

Θα τα δείτε όλα. Νομίζετε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βλέπει. Μπορεί να νομίζετε ότι ο Μαρινάκης είναι Νέα Δημοκρατία και θα είναι από κάτω όλοι Νέα Δημοκρατία. Νομίζετε! Έξι εκατομμύρια κόσμος».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απασφάλισε ο Άκης – Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός – Μητσοτάκη μοίρασε τα λεφτά των πλουσίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.