ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο ξύλο στο Νέα Ιωνία – Ηράκλειο

Σκηνές απείρου κάλους σε φιλικό για την Α ΕΠΣΑ.
Απίστευτο ξύλο στο Νέα Ιωνία – Ηράκλειο

Απίστευτες εικόνες που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν στον φιλικό αγώνα Νέα Ιωνία – Ηράκλειο με οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτουν το παιχνίδι των ομάδων της Α ΕΠΣΑ.

Εικόνες ντροπής, με τους παίκτες να παίζουν ξύλο και τους οπαδούς στο γήπεδο να χτυπούν όποιον βρούνε μπροστά τους, προσβάλουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.

Αξιοσημείωτο είναι πως στα επεισόδια συμμετείχαν και παράγοντες των δύο ομάδων που φέρουν μεγάλη ευθύνη για τα όσα έγιναν καθώς αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ανέβασαν κι άλλο τους τόνους.

Φυσικά, τα γεγονότα αυτά δεν προβλέφθηκαν από κανέναν, ούτε από τις αρμόδιες αρχές με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ούτε ένας φιλικός αγώνας..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο ξύλο στο Νέα Ιωνία – Ηράκλειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.