ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλειστικό! Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Γερμανός VAR του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!

Ο Μανούχος θα αντικαταστήσει τον Στέγκεμαν στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Αυτός είναι ο λόγος!
Αποκλειστικό! Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Γερμανός VAR του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!

Προσωπικό πρόβλημα ο λόγος που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Γερμανός VAR. Σε αλλαγή προχώρησε η ΚΕΔ όσον αφορά στην διαιτητική ομάδα του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Έκτακτη και αναγκαστική, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime, «λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, Γερμανός κ. Sascha Stegemann, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime από γερμανικές «πηγές», λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλανο για να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ο Στέγκεμαν, ενημερώθηκε ότι ο γιος του είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε Νοσοκομείο.

Ο Γερμανός ρέφερι ενημέρωσε άμεσα την ΚΕΔ, αφήνοντας ένα «παράθυρο» ανοιχτό να ταξιδέψει την Κυριακή αυθημερόν στην Ελλάδα, κάτι που όμως τελικά δεν έγινε.

Αξίζει να διαβάσεις

XRAY Room: Tο πρόβλημα της ΑΕΚ στον SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα ακουμπάει ποδοσφαιρικά χαλάνε φιλίες στα play out!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό! Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Γερμανός VAR του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!