Οριστικά στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του Πάολο Φερνάντες, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime. Τα βρήκε πες με τον παίκτη και τον Βόλο

Στην ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του Πάολο Φερνάντες, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime.

Μετά τον Τομ Φαν Βέερτ, η ΑΕΚ παίρνει έναν ακόμη παίκτη από τον Βόλο, τον Πάολο Φερνάντες, είδηση που αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση του Sportime.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΑΕΚ τα βρίσκει τόσο με τον Βόλο ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον 24χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει τον παίκτη δικό του, η ΑΕΚ ήταν τον φαβορί για τον Φερνάντες, όπως διαβάσατε νωρίτερα. Για τον παίκτη υπήρχε η λύση και του εξωτερικού, όμως η ΑΕΚ κινήθηκε μεθοδικά και γρήγορα και καταφέρνει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στη στήλη «Agent Greek» «ο «Δικέφαλος του Βορρά» αν και τα είχε βρει με τον Βόλο, έκανε… νταηλίκια στον μάνατζέρ του και αυτά δε βγήκαν προς όφελος της μεταγραφής.

Καλή αυτή η στρατηγική, όπου μπορεί να πιάσει αλλά από αυτή εδώ τη γωνιά είχατε ενημερωθεί ποιος είναι ο Αλμπέρτ Μποτίνες, ο ατζέντης του 24χρονου Ισπανού.

Από τη στιγμή που ντιλάρει με Μπαρτσελόνα και Ίντερ, δε θα είχε και μέγα θέμα με τις Ελληνικές ομάδες.

Το ζήτημα είναι ο Βόλος, που θέλει να πουλήσει τον Φερνάντες γιατί έβλεπε όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο να φύγει χωρίς να πάρει λεφτά.

Από Ελλάδα η επιλογή είναι, ουσιαστικά, μία, σας είχε ενημερώσει το Sportime, πως αυτή είναι η ΑΕΚ», σημείωνε το κείμενο χαρακτηριστικά και οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν το παραπάνω ρεπορτάζ, καθώς η Ένωση δεν ξέχασε τον  Πάολο Φερνάντες, και εν τέλει τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ έχει, πλέον, τον πρώτο και τον απόλυτο λόγο, έχει ουσιαστικά καπαρώσει τον Φερνάντες και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά (έως και την Πέμπτη 15/9 που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος δηλαδή) θα τον φέρει στα Σπάτα τον Ιανουάριο.