Ο Απόλλων Σμύρνης προσέλαβε τον Μπαρτολίνι ως scout

Ο Απόλλων Σμύρνης προσέλαβε τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι για scout στη Λατινική Αμερική

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι και υπήρχε λόγος όπως φάνηκε, αφού ο Απόλλων Σμύρνης τον προσέλαβε ως scout.

Από τη στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Μπαρτολίνι το σκεφτόταν να γίνει μάνατζερ. Τελικά ο Απόλλων Σμύρνης του προσφέρει μία νέα προοπτική θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής.

Η αγορά της Αργεντινής είναι πάντα αρκετά ενδιαφέρουσα για κάθε ομάδα της Super League 1. Ο Μπαρτολίνι την ξέρει πολύ καλά, ενώ με τις επαφές του θα μπορεί και σε κάποιες άλλες χώρες να εντοπίσει παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα χρόνια πέρασαν, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε και πάλι. Ο Sebastián Bartolini είναι πλέον ο σκάουτερ του Απόλλωνα στη Λατινική Αμερική. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους διοικούντες».

Από εκεί και πέρα, ως τελικός αντιμετωπίζεται ο αγώνας που ακολουθεί με τη Λαμία. Ο Λισγάρας θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Αντιθέτως, ο Τουτουαρίμα εξακολουθεί να πονάει. Εάν ο Ολλανδός δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, το πιο πιθανό είναι να πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Βιτλής. Υπενθυμίζεται πως απών λόγω τιμωρίας θα είναι ο Μπαξεβανίδης.