Απόλλων Σμύρνης: Οι σειρήνες για Μπεντινέλι και η προεδρική πρόθεση


Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Οι σειρήνες για Μπεντινέλι και η προεδρική πρόθεση


Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχει ο Απόλλων Σμύρνης και από τους πιο παλιούς είναι ο Τομάς Μπεντινέλι.

Πρωτοήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2018 και από την πρώτη του σεζόν έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Γι’ αυτό και όταν ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε, του χτύπησαν την πόρτα αρκετοί από τη Super League 1. Βόλος και Λαμία ήταν ανάμεσα στις ομάδες που ασχολήθηκαν.

Τότε ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το colpo grosso και τον κράτησε έστω και εάν έπαιζε στη Super League 2. Κλειδί ήταν η επιθυμία του παίκτη να μείνει στην Αθήνα, η οικονομική ασφάλεια που παρείχε το κλαμπ και η διάθεση που έδειξε για να τον κρατήσει. Την υπόθεση σε μεγάλο βαθμό είχε αναλάβει ο Έκτορας Μονεμβασιώτης.

Ο πρόεδρος είναι αυτός που θα πάρει πάνω του και τώρα το θέμα της ανανέωσης. Η πρόθεση να παραμείνει είναι δεδομένη. Το θέλει και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος αυτό, αλλά πολλές φορές συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν ακόμα και για λεπτομέρειες.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός. Μία εξ αυτών και η Ανόρθωση, η οποία κοιτάει αρκετά προς τα μέρη μας όσο έχει στο τιμόνι της τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras