Απόλλων Σμύρνης: Ο δύσκολος Κολ και το διαζύγιο-έκπληξη


Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Ο δύσκολος Κολ και το διαζύγιο-έκπληξη


Μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία του ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από αρκετούς σε σχέση με την παραμονή την κατηγορία. Γι’ αυτό και κάνει και κάποιες κινήσεις για την επόμενη ημέρα.

Νίκος Ιωαννίδης και Νταβινό Βέρχουλστ ήταν οι πρώτοι που ανανέωσαν. Λογικό από τη στιγμή που έφεραν και τις καλύτερες προτάσεις τον Ιανουάριο. Ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε να κλείσει γρήγορα και το θέμα του Ίσραελ Κολ. Καιρό πριν είχαμε καταγράψει την πρόθεση του κλαμπ να τον «δέσει». Προς το παρόν, όμως, οι όποιες συζητήσεις έχουν γίνει, δεν έχουν καταλήξει κάπου.

Ο Αργεντινός μέσος δείχνει αρκετά διστακτικός στο να ανανεώσει. Το καλοκαίρι ως ελεύθερος γνωρίζει πως μπορεί να βρει καλές προτάσεις με το πρωτάθλημα που κάνει. Και τον Ιανουάριο, άλλωστε, μνηστήρας υπήρξε, ήταν ο Απόλλων Λεμεσού. Τότε το ξέκοψε ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά σε λίγο καιρό δεν θα έχει λόγο. Προς το παρόν ο Κολ δεν ανανεώνει και αυτό έχει προκαλέσει και έναν εκνευρισμό στους διοικούντες. Μέχρι το φινάλε της σεζόν έχουμε δρόμο. Το κλίμα θεωρητικά μπορεί να αντιστραφεί αν και ήδη τα πρώτα τηλέφωνα από αλλού έχουν πέσει.

Παρεμπιπτόντως, δεύτερη σερί ήττα ήταν αυτή που γνώρισε στον Βόλο ο Απόλλων Σμύρνης και πέμπτη τις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό. Δεν αποκλείεται ακόμη και να έχουμε εξελίξεις. Πολλά έχουν πέσει στο τραπέζι. Ακόμη και διαζύγιο-έκπληξη. Δεν αναφερόμαστε στον Γιώργο Παράσχο πάντως. Θέμα προπονητή δεν τίθεται αυτή τη στιγμή. Περισσότερα, όμως, σχετικά με αυτό το διαζύγιο θα ξεκαθαρίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras