Απόλλων Σμύρνης: Ψάχνεται και για άλλον παίκτη από ΟΦΗ

Στην προσπάθειά του να ενισχυθεί ο Απόλλων Σμύρνης κοιτάει και για λύσεις από τη Super League 1

Δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος προς το παρόν ο Απόλλων Σμύρνης στο μεταγραφικό παζάρι. Για ομάδα που θα κυνηγήσει την άνοδο στη Super League 1, ο πήχης δεν έχει μπει ιδιαίτερα ψηλά. Μεσοαμυντικά καλύφθηκαν αρκετά κενά, μπροστά είναι άδειος.

Δεδομένο είναι πως ο Απόλλων Σμύρνης θα κάνει και άλλες μεταγραφές στην πορεία. Τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά σε κάποιες θέσεις υπάρχει θέμα. Για τη θέση του δεξιού μπακ αποκτήθηκε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Τάμπας, όνομα που αποκάλυψε το Sportime.gr, αλλά θα γίνει κίνηση και για βασικό.

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας είναι μία περίπτωση που αναφέραμε, άρεσε και εξετάστηκε. Κρίθηκε ακριβή σε πρώτη φάση πάντως. Εναλλακτικές έχουν πέσει στο τραπέζι. Μία θεωρείται και αρκετά καλή και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος.

Ο λόγος για τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Ο 24χρονος την επόμενη σεζόν δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής στον ΟΦΗ. Υπάρχει ο Νίκος Μαρινάκης και οι Κρητικοί θα αποκτήσουν και βασικό δεξιό μπακ. Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής με τη Συρία παίκτης, είναι πιθανό να αποχωρήσει. Στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο δανεισμού του, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο Γιάννης Τάτσης γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, έχει συνεργαστεί μαζί του στον Πλατανιά και διατηρεί πολύ καλή άποψη. Φυσικά δεν είναι εύκολο να πειστεί ο τελευταίος να κατέβει στη Super League 2.

Ωστόσο, εκεί θα έχει σταθερά χρόνο συμμετοχής, ενώ με τον Τάτση έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Το αν ο Ουές θα γίνει ο δεύτερος μετά τον Νίκο Κοροβέση αυτό το καλοκαίρι που θα κάνει τη διαδρομή από το Ηράκλειο προς τη Ριζούπολη, θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Μια γεύση από τον παίκτη που έχει βάλει στο μάτι ο Απόλλων Σμύρνης