Ο Φέστα στο Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν παίρνει τις απαιτούμενες βοήθειες από τον προπονητή του και οι τοποθετήσεις του σηκώνουν συζήτηση

Δύο ευκαιρίες πέταξε ο Απόλλων Σμύρνης. Τα ματς με Παναιτωλικό και Λαμία ήταν στα μέτρα του και πήρε μόνο έναν βαθμό με αποτέλεσμα να μείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία της Super League 1.

Το κυριότερο πρόβλημα είναι γνωστό. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν μπορεί να δημιουργήσει. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει επιθετικό πλάνο και ταυτότητα στην ομάδα. Την ευθύνη φέρει ο προπονητής σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν μπορείς να ποντάρεις μόνο σε στατικές φάσεις και βαθιές μπαλιές από την άμυνα.

Ακόμη κι έτσι το πιο ανησυχητικό είναι άλλο. Έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Τζανλούκα Φέστα. Μπορεί να μη θέλει να παραδεχτεί αυτά που βλέπει, αλλά τα όσα λέει σε αρκετές περιπτώσεις, δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

Μετά την ήττα στο Αγρίνιο είπε ότι χάθηκε ο σχηματισμός και η συγκέντρωση, όταν όλα προήλθαν από τα δικά του λάθη στις αλλαγές. Μετά τη Λαμία έκανε λόγο για πολλές ευκαιρίες, ενώ το αποκορύφωμα ήταν άλλο. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έβαλε δεύτερο φορ, απάντησε πως έριξε στο ματς τον Μαρτίνες. Ακόμη ανέφερε πως «βλέπω πολλά καλά πράγματα» τη στιγμή που η ομάδα του δεν ξέρει τι να κάνει όταν έχει την μπάλα.

Όλα αυτά κι ενώ ο Απόλλων Σμύρνης πηγαίνει σε λίγες μέρες στο Περιστέρι να παίξει με τον ουραγό Ατρόμητο. Ο καθένας καταλαβαίνει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας και για τους δύο.