Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι η μοναδική ομάδα στη Super League 2 που έως τώρα κινείται σε τέτοιο βαθμό. Ο Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα είναι το νέο του απόκτημα.

Πρόκειται για 25χρονο αμυντικό, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Κίλμες. Παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και ως στόπερ. Δεν αποκλείεται κυρίως να τον βλέπουμε στο κέντρο της άμυνας.

Δεδομένα θα αποκτηθεί δεξί μπακ από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ υπήρχαν σκέψεις να γίνει και δεύτερη μεταγραφή εκεί. Αυτό θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται.

Το θέμα, όμως, είναι πως στον Απόλλωνα Σμύρνης άποψη στα μεταγραφικά έχουν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι εντός της ΠΑΕ. Και δεν είναι πάντα εύκολο να υπάρξει ταύτιση απόψεων. Βέβαια, όλα λειτουργούν έως τώρα αρκετά καλά. Ειδικά εάν έχουμε ως μέτρο σύγκρισης τις καταστάσεις των προηγούμενων ετών στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Λαρέα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα. Γεννημένος στις 15/7/1993, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1.83 μ. και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ αλλά και σε άλλες θέσεις της άμυνας.

Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στη Κίλμες με την οποία είχε 32 συμμετοχές και δύο γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Φέρο Καρίλ Οέστε».