Απόλλων Σμύρνης Παράσχος

Μπορεί να υπάρχει μία σχετική καθυστέρηση στις ανακοινώσεις, όμως, ο Απόλλων Σμύρνης κλείνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Η τελευταία χρονικά ήταν αυτή του τερματοφύλακα. Όπως αποκάλυψε το Sportime, o εκλεκτός για τη συγκεκριμένη θέση ήταν ο Νταβίνο Βεράλστ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει και αναμένεται να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Ο Απόλλων Σμύρνης με...

Μπορεί να υπάρχει μία σχετική καθυστέρηση στις ανακοινώσεις, όμως, ο Απόλλων Σμύρνης κλείνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Η τελευταία χρονικά ήταν αυτή του τερματοφύλακα.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, o εκλεκτός για τη συγκεκριμένη θέση ήταν ο Νταβίνο Βεράλστ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει και αναμένεται να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Ο Απόλλων Σμύρνης με αυτή την προσθήκη κλείνει το κενό που υπήρχε σε μία κομβική θέση και στρέφεται σε εξτρέμ και δεκάρι.

Αυτές είναι οι επόμενες προτεραιότητες. Θα γίνουν και ορισμένες προσθήκες ακόμη προκειμένου να υπάρχει βάθος, αλλά ο winger και ο επιτελικός χαφ απασχολούν περισσότερο. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν προσεχώς και με τους δύο.

Για τα πλάγια ένας παίκτης που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται είναι ο Αντόνιο Γιάκολις. «Έπαιξε» για αρκετές ομάδες τη φετινή σεζόν, αλλά προς το παρόν παραμένει στον ΑΠΟΕΛ. Έχοντας συμβόλαιο μαζί του για μία ακόμη σεζόν, δεν ήταν εύκολο να το σπάσει. Φαίνεται, όμως, πως με τους Κύπριους θα βρεθεί η χρυσή τομή και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Τέλος, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης αναπληρωματικού τερματοφύλακα. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κότσαρη παραμένει στο προσκήνιο, ενώ έχει προταθεί και ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ξάνθη.