ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Η σειρά των παικτών

Δεν ξεκίνησε καλά ο Απόλλων Σμύρνης και σε αυτό έχουν μερίδιο και οι ποδοσφαιριστές
Απόλλων Σμύρνης: Η σειρά των παικτών

Ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά ο Απόλλων Σμύρνης το πρωτάθλημα είναι δεδομένο. Γι’ αυτό προχώρησε και στην αλλαγή προπονητή.

Μέσα σε όλα η διοίκηση σκέφτηκε πως εάν ο Απόλλων Σμύρνης πήγαινε στον αγώνα με τον Ιωνικό με άλλον κόουτς, αυτό θα τόνωνε την ψυχολογία στα αποδυτήρια. Εκ του αποτελέσματος δεν βγήκε παρόλο που για ένα ημίχρονο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ανώτερη και έπαιξε καλά.

Το ταμείο είναι μείον με τον έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Αλλιώς τα περίμεναν στη Ριζούπολη. Ωστόσο, ο δρόμος είναι μακρύς και το θέμα είναι να αρχίσουν ορισμένοι παίκτες να δείχνουν την ποιότητά τους.

Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές μεταγραφές και υπήρξε η διάθεση να δοθούν χρήματα. Οικονομικές τρέλες δεν είχαμε, αλλά το μπάτζετ αυξήθηκε συνολικά και μαζί οι απαιτήσεις για το κάτι παραπάνω. Προς το παρόν αρκετοί, όπως τονίζεται, δεν έχουν δώσει τα αναμενόμενα.

Μετά την αλλαγή προπονητή η μπάλα πηγαίνει και σε εκείνους. Θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση στα ματς που έρχονται. Γιατί το εύκολο θύμα είναι ο προπονητής, αλλά από τη στιγμή που έφυγε ο Γιάννης Πετράκης, οι διοικούντες θα στρέψουν το βλέμμα τους και προς τους παίκτες.

Τα επόμενα ματς θα βοηθήσουν ώστε να σχηματιστεί μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο κάποιες κουβέντες έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται από τώρα για τον Ιανουάριο τόσο για πρόσωπα όσο και για θέσεις. Έως τότε, όμως, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Προέχει ο Άρης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Η σειρά των παικτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.