Ο Κότσαρης στο ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Κωνσταντινό Κότσαρη, αλλά η χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί

Μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή ο Απόλλων Σμύρνης να έχει άλλες προτεραιότητες, όμως, οι συζητήσεις για νέα συμβόλαια με ποδοσφαιριστές του όπως ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, παραμένουν σε εξέλιξη.

Πριν από περίπου δύο μήνες ο Απόλλων Σμύρνης έκανε προτάσεις σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του για επέκταση της συνεργασίας τους. Του Βικίντας Σλίβκα τελείωσε άμεσα, των υπόλοιπων όχι.

Πρώτο μέλημα όλων τώρα είναι να σωθεί η ομάδα. Έγιναν μεταγραφές, ο Μάρκο Γκρότε είναι ο νέος προπονητής και γενικότερα επικρατεί ένας αέρας αλλαγής στη Ριζούπολη. Μαζί με αυτόν και η αισιοδοξία πως στο φινάλε θα επιτευχθεί ο φετινός στόχος.

Ωστόσο, επαφές με παίκτες για νέα συμβόλαια έχουν ξαναγίνει. Ο Κότσαρης, λοιπόν, αποδεικνύεται πως μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Προς το παρόν έχει παρατηρηθεί απόσταση στο οικονομικό. Ταυτόχρονα είναι λογικό για τον κάθε παίκτη να βγάζει και μία διστακτικότητα δεδομένης της βαθμολογικής θέσης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Από εκεί και πέρα, σε 10 ματς έχει αγωνιστεί φέτος ο άλλοτε κίπερ του Παναθηναϊκού και σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσως να ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Αυτό φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Παρόλα αυτά δεν θα είναι εύκολο όταν επιστρέψει, να πάρει φανέλα βασικού, αφού «παρών» φώναξε μετά από καιρό και ο Νταβινό Βέρχουλστ με την εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό.