ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ο ρυθμιστής Ιωαννίδης, το νέο συμβόλαιο στον Κολ

Σε ρηχά νερά έχει κινηθεί προς το παρόν μεταγραφικά ο Απόλλων Σμύρνης τον Ιανουάριο. Δεν αναμένεται ούτως ή άλλως να γίνουν μεγάλα ανοίγματα τώρα και δεν υπάρχει και λόγος. Αγωνιστικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δείχνει ικανή να σωθεί και έχει και λύσεις στις περισσότερες θέσεις.  Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο άλλης μίας μεταγραφής. Ωστόσο,...
Απόλλων Σμύρνης: Ο ρυθμιστής Ιωαννίδης, το νέο συμβόλαιο στον Κολ

Σε ρηχά νερά έχει κινηθεί προς το παρόν μεταγραφικά ο Απόλλων Σμύρνης τον Ιανουάριο. Δεν αναμένεται ούτως ή άλλως να γίνουν μεγάλα ανοίγματα τώρα και δεν υπάρχει και λόγος. Αγωνιστικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δείχνει ικανή να σωθεί και έχει και λύσεις στις περισσότερες θέσεις. 

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο άλλης μίας μεταγραφής. Ωστόσο, σε πρώτη φάση ρυθμιστής είναι ο Νίκος Ιωαννίδης. Από τη στιγμή που ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο σοβαρός, ο Απόλλων Σμύρνης είναι στην… πρίζα. Η Μεζόκοβεσντ δίνει τη ρήτρα του (100.000 ευρώ) και το θέμα είναι τι θέλει ο παίκτης.

Προ ημερών είχαμε αναφέρει πως θα του γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο. Τώρα απλώς η κατάσταση επισπεύδεται. Άμεσα θα γίνει η συζήτηση με τον 26χρονο φορ ώστε να αναπροσαρμοστούν οι αποδοχές του και να παραμείνει. Από το καλοκαίρι είχε γίνει μία πρώτη επαφή, αλλά έως εκεί. Επειδή, όμως, στη Ριζούπολη δεν θέλουν να τον χάσουν, είναι αποφασισμένοι να το δείξουν και στην πράξη.

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι ο Ιωαννίδης ο μοναδικός παίκτης που αρέσει σε ομάδα του εξωτερικού. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ίσραελ Κολ από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι Κύπριοι το αποκάλυψαν και ισχύει. Ο Απόλλων Σμύρνης, όμως, είναι αποφασισμένος να διατηρήσει στο ρόστερ του και τον Αργεντινό και αργά ή γρήγορα θα γίνει και σε αυτόν πρόταση για να ανανεώσει.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.