Ο Φαν Λα Πάρα στο Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε ένα κέρδος στο ματς με τη Λαμία, τον Φαν Λα Πάρα, και ένα πλήγμα, τον Τσιλούλη που τραυματίστηκε

Λίγα είναι τα θετικά που μπορεί να κρατήσει ο Απόλλων Σμύρνης από το ματς με τη Λαμία. Ένα εξ αυτών η εικόνα που είχε ο Φαν Λα Πάρα.

Είναι κοινώς αποδεκτό πως έως τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα ο 30χρονος winger. Ωστόσο, στο ματς του Σαββάτου (27/11) έδειξε διάθεση, είχε κάποιες ενέργειες και γενικά προσπάθησε να πάρει φάσεις πάνω του. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ήξερε τι να κάνει με την μπάλα στα πόδια του, οι παίκτες του έβγαζαν μία ατολμία και ο Φαν Λα Πάρα αποτέλεσε την εξαίρεση.

Ενθαρρυντικό αυτό γιατί στη Ριζούπολη περιμένουν πολλά από εκείνον. Έδειξε -και είναι- πιο… εξτρέμ από αυτούς που χρησιμοποιούνται βασικοί. Παρεμπιπτόντως, ο Τσιλούλης έχει υποστεί θλάση και χάνει τα ματς με Ατρόμητο και ΟΦΗ για αρχή. Ενδεχομένως χρειαστεί και περισσότερο χρόνο. Αυτομάτως ανοίγει, λοιπόν, η θέση στην ενδεκάδα για τον Φαν Λα Πάρα και είναι στο χέρι του να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Από εκεί και πέρα, καθαρή ήταν η εξέταση του Ντεντάκη. Για το δεξί άκρο της άμυνας, πάντως, ο Τζανλούκα Φέστα εν όψει του ματς του Περιστερίου θα έχει και τον Μπαξεβανίδη. Ο τελευταίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Τέλος, κόντρα στη Λαμία δεν ήταν στην αποστολή ο Βέρχουλστ. Ο Βέλγος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και έτσι έμεινε εκτός. Εντός των αποδυτήριων, όμως, συζητιέται γενικότερα η όλη στάση του. Όπως έχουμε αναφέρει, μοιάζει να είναι ξένο σώμα με την όλη συμπεριφορά του.