ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Προτάθηκε ο Κάτσε

Απόλλων Σμύρνης: Ο πρώην μέσος του Άρη παραμένει ελεύθερος και στη Ριζούπολη τον «βλέπουν».
Απόλλων Σμύρνης: Προτάθηκε ο Κάτσε

Απόλλων Σμύρνης: Ο πρώην μέσος του Άρη παραμένει ελεύθερος και στη Ριζούπολη τον «βλέπουν».

Απόλλων Σμύρνης: Ο Φάμπρι Κάστρο, όνομα που αποκάλυψε το Sportime, έχει συμφωνήσει με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί.

Οι «κυανόλευκο» παράλληλα «τρέχουν» κι άλλα μεταγραφικά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τον Έργκους Κάτσε.

Ο Αλβανός μέσος που δεν ήταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου, έλυσε το συμβόλαιο του με τον Άρη και παραμένει ελεύθερος.

Στη Ριζούπολη έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του και το ρεπορτάζ αναφέρει οτι μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει επαφές, χωρίς να έχει προκύψει ακόμα συμφωνία.

Πάντως είναι δεδομένο οτι ο Κάτσε αρέσει και απασχολεί τους «κυανόλευκους» που μετά τον Παμλίδη και τον Κολομβιανό μέσο, ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣ Γιάννινα: Το ταμείο είναι… πολύ μείον!

Αστέρας Τρίπολης: Στην Ελλάδα για λογαριασμό των Αρκάδων ο Πίτσου Ατιένθα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Προτάθηκε ο Κάτσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!