Αντρέ Καλισίρ

Ο διεθνής Αρμένιος στόπερ υπέγραψε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Και με τη… βούλα παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι πλέον ο Αντρέ Καλισίρ. Ο 30χρονος διεθνής Αρμένιος στόπερ ταξίδεψε χθες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «κυανόλευκους» και την Πέμπτη το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου. Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και...

Ο διεθνής Αρμένιος στόπερ υπέγραψε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Και με τη… βούλα παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι πλέον ο Αντρέ Καλισίρ.

Ο 30χρονος διεθνής Αρμένιος στόπερ ταξίδεψε χθες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «κυανόλευκους» και την Πέμπτη το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Έτσι, ολοκληρώθηκε και τυπικά η πρώτη χειμερινή μεταγραφή των «κυανόλευκων» με έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διαθέτει σουηδικό διαβατήριο και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Αρμενίας την τελευταία διετία (μάλιστα είχε αντιμετωπίσει ως βασικός και την Ελλάδα στο ματς για τα προκριματικά του Euroστις 15 Νοεμβρίου 2019).

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντρέ Κάλισιρ. Γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1990 στη Στοκχόλμη, αγωνίζεται ως αμυντικός. Διαθέτει Σουηδική και Αρμενική υπηκοότητα ενώ αγωνίζεται στην Εθνική Αρμενίας. Αγωνιζόταν στη Γκέτεμποργκ ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Γιόνκεπινγκ, Τζουργκάρντεν και Σκελεφτέα», ανέφερε η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης για τον 30χρονο Αρμένιο κεντρικό αμυντικό.