ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Στόπερ για αρχή και… βλέπουμε

Για ένα ακόμη ματς κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο ο Απόλλων Σμύρνης στάθηκε πολύ καλά. Αυτή τη φορά η προσέγγιση ήταν διαφορετική. Το παιχνίδι άνοιξε από πολύ νωρίς απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά βρέθηκε ο τρόπος να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον βαθμό η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ακολουθεί ο αγώνας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα...
Απόλλων Σμύρνης

Για ένα ακόμη ματς κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο ο Απόλλων Σμύρνης στάθηκε πολύ καλά. Αυτή τη φορά η προσέγγιση ήταν διαφορετική. Το παιχνίδι άνοιξε από πολύ νωρίς απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά βρέθηκε ο τρόπος να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον βαθμό η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ακολουθεί ο αγώνας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος για φέτος. Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνει από πάνω και να πάει με ηρεμία στις γιορτές.

Ταυτόχρονα, όμως, έχει ξεκινήσει και η μεταγραφική αναζήτηση. Στη Ριζούπολη ψάχνουν πρωτίστως έναν στόπερ γιατί βλέπουν ότι αμυντικά το πρόβλημα είναι εμφανές. Η εντολή που έχει δοθεί, μάλιστα, είναι να μην τραβήξει πολύ το θέμα ώστε να μπορεί με το νέο έτος το νέο απόκτημα να προσφέρει.

Ήδη είναι αρκετοί οι παίκτες που έχουν προταθεί. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από τον Παναιτωλικό και αγωνιζόταν στη Νότια Κορέα. Οι πρώτες πόρτες που χτύπησαν οι «κυανόλευκοι» έμειναν κλειστές και η αναζήτηση συνεχίζεται.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να γίνουν πολλές κινήσεις. Το ρόστερ θεωρείται σχεδόν πλήρες, διάθεση για μεγάλα ανοίγματα δεν υπάρχει και πολλά θα κριθούν και από την εικόνα και τα αποτελέσματα που θα έχει ο Απόλλων Σμύρνης μέσα στον Ιανουάριο. Ορατό το ενδεχόμενο απόκτησης εξτρέμ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ